'Club Brugge krijgt plots enorme boost in aanloop naar de Champions League’

'Club Brugge krijgt plots enorme boost in aanloop naar de Champions League’
Zaterdag 03 september 2022 - 20:30   I   door Redactie

Club Brugge trapt woensdag op Jan Breydel zijn Champions League-campagne op gang. Ze krijgen in hun eerste wedstrijd het Duitse Bayern Leverkusen voorgeschoteld.

Leverkusen werd vorig jaar nog derde in de Bundesliga, maar dit jaar loopt het voor geen meter. De traditieclub uit Duitsland wist in zijn laatste vijf wedstrijden maar één keer te winnen. Zaterdag gingen ze nog met 2-3 voor de bijl tegen Freiburg, dat momenteel wel aan de leiding staat in de Duitse eerste klasse. 

Leverkusen vertoeft na het verlies op een povere dertiende stek met 3 op 12. Dat kan natuurlijk niet goed zijn voor het vertrouwen van de Duitsers. Daarbovenop zijn ze ook in de Duitse beker al uitgeschakeld. En dat nog wel tegen SV Elversberg, een club uit de Duitse derde klasse

Trainer Gerardo Seoane zal dus heel zijn trukendoos open moeten trekken als hij woensdag tegen Club Brugge willen winnen. Zo niet, dan lijkt Leverkusen een hapklare brok én de ideale tegenstander om met een goed gevoel aan de Champions League te kunnen beginnen.

Poll: Denk jij dat Club woensdag zal winnen tegen Leverkusen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayern Leverkusen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024