Kevin De Bruyne en co. doen verrassende uitspraak over Charles De Ketelaere

Kevin De Bruyne en co. doen verrassende uitspraak over Charles De Ketelaere
Zaterdag 03 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere maakte deze zomer de overstap van Club Brugge naar AC Milan. Bij de Italiaanse landskampioen hoopt de prins van Brugge zich verder te ontwikkelen en een echte sterkhouder te worden.

Het Laatste Nieuws verzamelde enkele reacties op de eerste maand van De Ketelaere bij Milan. Daar kwam onder meer Enzo Scifo aan het woord, die enkel lof had voor de Rode Duivel: “Hij is zoals Kaká: lang, technisch, sterk en snel met de bal. Als De Ketelaere zo blijft doorgaan, zal hij op een dag 100 miljoen euro waard zijn.”

Scifo koestert dus hoge verwachtingen van De Ketelaere. Ook Kevin De Bruyne deed zijn zegje in de krant: “Hij is een heel goeie jongen en ik ben erg blij voor hem. Het was een goede transfer. Ik hoop dat hij goed zal blijven presteren”, is de spelmaker kort maar bondig.

Toch overspoelen niet alle reacties De Ketelaere met lof. Zo wil de Braziliaanse Ronaldo eerst bekijken wat De Ketelaere op de mat kan brengen: “Ik denk niet dat het volstaat om hem enkel te beoordelen op zijn prestaties bij Club Brugge. Ook al speelt hij voor België.”

Geduld

Een laatste reactie die we u niet willen weerhouden komt uit de mond van Roberto Mancini, de trainer van Italië: "Hij is jong. Geduld is dus op zijn plaats, maar hij heeft alles om een grote kampioen te worden”, aldus de succescoach. Wie hoog vliegt, kan namelijk diep vallen.

Vanavond neemt De Ketelaere het met AC Milan op tegen Inter, waar Lukaku geblesseerd is. De Ketelaere zou de enige Belg zijn die aan de aftrap gaat verschijnen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere meer dan 20 goals zal scoren in zijn eerste seizoen bij AC Milan?

TAGS  I  AC Milan

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024