‘Totale ommekeer rond Benito Raman die in extremis opvallend nieuws bekendmaakt’

‘Totale ommekeer rond Benito Raman die in extremis opvallend nieuws bekendmaakt’
Woensdag 31 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

Benito Raman en Anderlecht, het is een huwelijk met veel ups en downs. Heel binnenkort zou er zomaar nog zo een uitschieter plaats kunnen vinden voor Raman.

De spits heeft namelijk toestemming gekregen van Felice Mazzu om aan een nieuw avontuur te beginnen. Raman was nooit een vaste waarde bij Anderlecht, maar toch kan hij enkele mooie statistieken voorleggen.

In 53 wedstrijden voor paars-wit wist de spits 13 keer te scoren en 6 assists af te leveren. Dat Raman zelf aangeeft te willen vertrekken is geen verrassing. Wel is het verbazingwekkend dat Mazzu hem wil laten gaan.

De trainer van Anderlecht had onlangs namelijk nog aangegeven dat Raman in zijn plannen voorkomt. Zo wilde hij hem op de gepaste momenten laten invallen om gebruik te maken van zijn diepgang en snelheid.

Transfer

Het ziet er naar uit dat Raman binnenkort voorgesteld zal worden bij AZ Alkmaar. De Nederlandse club heeft concrete interesse in de aanvaller en zou volgens Het Laatste Nieuws een huur met aankoopoptie proberen te bedingen.

In Nederland sluit de transfermarkt woensdagavond de deuren. Als Raman nog zou vertrekken, zullen we het dus snel weten.

Poll: Moet Anderlecht nog een extra spits aantrekken als ze Raman laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  AZ Alkmaar

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024