‘Hans Vanaken kijkt met grote ogen hoe West Ham een nieuwe Duivel het hof maakt’

‘Hans Vanaken kijkt met grote ogen hoe West Ham een nieuwe Duivel het hof maakt’
Zaterdag 27 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

De vraag die ons al meer dan een week bezighoudt: Zal Hans Vanaken nog naar West Ham gaan? Een antwoord hebben we nog niet, maar we weten wel dat er een andere Rode Duivel Vanaken voor kan zijn.

Adnan Januzaj zou namelijk dicht bij een overstap naar West Ham United staan, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. Maar West Ham zou niet de enige club zijn die Januzaj graag wil aantrekken. 

In totaal zouden er vijf teams geïnteresseerd zijn in de diensten van de Rode Duivel. Daaronder dus West Ham United, maar ook Everton — waar Amadou Onana speelt — wil Januzaj proberen te overtuigen. 

De ex-speler van Manchester United zou momenteel in London zijn om met verschillende clubs de opties te bekijken. Er wordt verwacht dat we volgende week zullen weten waar Januzaj de komende jaren het mooie weer zal maken.

Bod

West Ham-trainer David Moyes vertelde eerder dat ze een nieuw bod op Vanaken zullen uitbrengen. Als West Ham Vanaken echt wil aantrekken, dan zullen ze een pak beter moeten doen dan de 13 miljoen euro (incl. bonussen) die ze voordien geboden hebben.

Poll: Denk jij dat Januzaj voor West Ham United zal kiezen?

TAGS  I  West Ham United  I  Everton  I  Real Sociedad

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024