Transfermarkt LIVE: Drama voor Hans Vanaken, verrassing bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Drama voor Hans Vanaken, verrassing bij Anderlecht?
Woensdag 24 augustus 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Hans Vanaken zou graag naar West Ham United trekken, maar een hoog genoeg bod van de Londenaars laat voorlopig op zich wachten. Club zou Vanaken nu een ‘contract voor het leven’ willen aanbieden.

*West Ham heeft dan weer 40 miljoen euro geboden op Lucas Paqueta. Paqueta is een 24-jarige aanvallende middenvelder van Olympique Lyon. Als Paqueta voor West Ham zou tekenen, dan lijkt het onwaarschijnlijk dat ze nog interesse zullen hebben in Vanaken.

*Anderlecht kent de voorwaarden van Bayern voor de transfer van Joshua Zirkzee. Der Rekordmeister wil 8 à 9 miljoen euro plus bonussen ontvangen voor de Nederlandse spits. Dat lijkt een haalbare kaart voor paars-wit. Ook Club Brugge zou net als Bologna en Stuttgart de piste van Zirkzee nog niet verlaten hebben.

*Anouar Ait El Hadj zou naar het buitenland kunnen trekken. De lieveling van het Anderlecht-publiek is op een zijspoor belandt en wil meer speelminuten verzamelen. Rayo Vallencano, Vitesse, Burnley en Bordeaux zouden interesse hebben in de jeugdinternational.

-*Club Brugge heeft 1,5 miljoen euro geboden op de 18-jarige Argentijn Benjamin Dominguez. Hij zal zich waarschijnlijk eerst mogen bewijzen bij Club NXT.

*De 20-jarige Senegalees Moussa N'Diaye staat op het punt de overstap naar de RSCA Futures te maken. Hij komt over van FC Barcelona B en zou woensdag al in België zijn om zijn test af te leggen.

*Landskampioen Club Brugge heeft Vincent Mannaert dinsdag naar Oostenrijk gestuurd. Daar moet hij de Deense spits Rasmus Hojlund weten aan te trekken. Ook Atalanta Bergamo zou interesse hebben in Hojlund, maar hun bod van 12 miljoen euro werd geweigerd.

*AA Gent en Anderlecht focussen zich op hetzelfde transfertarget. PSV-doelman Joël Drommel zou de Eindhovenaars graag verlaten. Bij PSV staan ze niet te springen om hem te laten gaan, de transfermarkt sluit volgende week namelijk al en dat is te kort dag om een nieuwe doelman aan te trekken.

*Club mikt ook op versterking voor hun middenveld. De 21-jarige Raphael Onyedika is een concrete piste voor de landskampioen. Ook AC Milan zou de defensieve middenvelder graag aan hun kern toevoegen.

Poll: Denk jij dat Club Hojlund zal weten aan te trekken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024