Franky Van der Elst slaat hele studio met verstomming met verhaal over zijn dochter

Franky Van der Elst slaat hele studio met verstomming met verhaal over zijn dochter
Maandag 22 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

Franky Van der Elst was onlangs samen met Frank Raes te gast bij de bekende voetbalpodcast MIDMID. In een speciale aflevering over een historisch wereldkampioenschap pakt Van der Elst uit met een wel heel opmerkelijk verhaal over zijn dochter.

Tijdens de verloren halve finale tegen Argentinië op het WK van ’86 — een nationaal trauma — bleef Van der Elst op de bank voor de Rode Duivels. Na de wedstrijd wist hij een truitje te wisselen met een speler van Argentinië, de uiteindelijke wereldkampioen. 

Bij MIDMID vertelt Van der Elst dat hij dat truitje op een bijzondere manier is kwijtgeraakt. “Mijn dochter heeft dat ooit meegenomen op KSA-kamp om in te slapen”, vertelt de analist. Zij heeft dat truitje nooit teruggebracht, waardoor niemand nu weet waar het zich bevindt. 

Bij het horen van het verhaal schoot de hele studio in de lach. Toen er aan Van der Elst gevraagd werd van wie het truitje was moest hij het antwoord schuldig blijven: “Het was een linksback, niet Tarantini, maar ik weet het niet meer.” En hij zal dat dus jammer genoeg ook nooit meer kunnen achterhalen.

Poll: Snap jij dat Van der Elst het shirt meegegeven heeft aan zijn dochter op KSA-kamp?

TAGS  I  MIDMID  I  Franky Van der Elst

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024