‘Zorgenclub FC Barcelona wil opnieuw een opvallende Rode Duivel aantrekken’

‘Zorgenclub FC Barcelona wil opnieuw een opvallende Rode Duivel aantrekken’
Zaterdag 20 augustus 2022 - 10:30   I   door Redactie

FC Barcelona is de laatste weken niet weg te slaan uit het nieuws. De Spaanse topclub kampt met financiële problemen, maar wil zijn sportieve tak daar niet onder laten lijden.

Onder dat motto trokken ze eerder Lewandowski, Koundé en Raphina aan. Maar er zou ook een Rode Duivel hoog op het verlanglijstje staan van Barcelona. De Catalanen zien in Thomas Meunier namelijk een ideale oplossing voor hun problemen op de vleugels, zo meldt het Spaanse Marca.

Barcelona zou dan wel eerst Sergino Dest moeten verkopen. De Amerikaans-Nederlandse vleugelverdediger zou geen toekomst meer hebben in Barcelona en mag van Xavi de club verlaten. Vooral het financiële aspect van de verkoop moet rond zijn voor ze Meunier kunnen aantrekken.

Dat Meunier openstaat voor een overstap is duidelijk. Ook vorige winter hadden de Catalanen al geprobeerd om Meunier te overtuigen. Dat lukte, maar Dortmund stapte niet mee in het verhaal. Er wordt verwacht dat Meunier mag vertrekken voor een bod tussen de 10 en 15 miljoen euro.

Andere opties

Maar FC Barcelona heeft ook nog enkele andere spelers achter de hand. Juan Foyth van Villareal lijkt te duur, maar ook Hector Bellerin van Arsenal staat in de belangstelling bij de Blaugrana. Zijn transferwaarde bedraagt volgens Transfermarkt momenteel 20 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat we Meunier dit seizoen bij Barcelona zullen zien spelen?

TAGS  I  FC Barcelona  I  Borussia Dortmund

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024