'Club Brugge speelt het opeens keihard: Bizar miljoenenbod is onbespreekbaar'

'Club Brugge speelt het opeens keihard: Bizar miljoenenbod is onbespreekbaar'
Dinsdag 16 augustus 2022 - 08:30   I   door Redactie

Nog goed drie weken en de transfermarkt gaat dicht. Dat zal dan toch voor wat welkome rust zorgen. In de eerste plaats bij Club Brugge.

Want het is gek hoe het ene na het andere dossier het nieuws gaat beheersen. Nog maar net is de transfer van De Ketelaere naar Milan afgerond en staat Noa Lang opnieuw volop in the picture, of daar is al een bod op een andere sterkhouder.

Het Nieuwsblad weet immers dat de interesse van West Ham United voor Hans Vanaken niet beperkt gebleven is tot woorden. De Engelse eersteklasser heeft volgens de krant immers een bod van tien miljoen euro neergelegd.

"West Ham beseft wel dat het moeilijk is om hem te strikken en inderdaad: dat lijkt een mission impossible. Het bod van tien miljoen was compleet ontoereikend en bij Club klinkt het zelfs dat een vertrek in deze mercato onbespreekbaar is."

Verhogen?

Het is inderdaad een bizar laag bod, zeker in de wetenschap dat de Engelsen in september 2020 nog een stevig bod van dik vijftien miljoen euro gedaan hebben. Het is nu afwachten of West Ham zijn bod nog gevoelig zal verhogen.

Poll: Vind jij tien miljoen genoeg voor Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023