Mannaert weet waar De Ketelaere nog tekortschiet om te slagen bij AC Milan

Mannaert weet waar De Ketelaere nog tekortschiet om te slagen bij AC Milan
Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere mag zaterdag op de bank beginnen bij AC Milan. De jonge Belgische aanvaller maakte deze zomer zijn droomtransfer naar de Rossoneri. Een man die daar een grote hand in had was Vincent Mannaert, de algemene manager van Club Brugge.

Bij La Gazzetta Dello Sport geeft Mannaert een interview over de transfer van Charles De Ketelaere. Mannaert bevestigt dat het moeilijke onderhandelingen waren: “Voor ons allemaal leek het wel een soap. Ik verkocht Openda in 72 uur, voor De Ketelaere waren de dagen nooit lang genoeg.”

Naar verluidt waren ze bij Club Brugge niet bang dat de transfer in het water zou vallen: "Er was veel stress, maar Milan kwam naar Brugge om met ons te spreken. Dat doe je niet als je niet écht geïnteresseerd bent”, aldus Mannaert.

Volgens de manager van Club gaat De Ketelaere zich snel kunnen aanpassen aan zijn nieuwe club: “Als de coach hem iets uitlegt, pikt hij dat meteen op. Ook weet Mannaert wat het moeilijkste struikelblok zal vormen voor zijn voormalig goudhaantje “Zijn grootste uitdaging is nog een paar kilo aan spieren bijkomen”, besluit Mannaert.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere een vaste waarde zal worden bij AC Milan?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC MIlan

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022