Transfermarkt LIVE: Verrassing voor Vormer, spits van 10 miljoen voor AA Gent?

Transfermarkt LIVE: Verrassing voor Vormer, spits van 10 miljoen voor AA Gent?
Zaterdag 13 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Francis Amuzu zal dan toch nog niet meteen aansluiten bij OGC Nice. Anderlecht wil minstens 10 miljoen euro voor de flankspeler. Nice boodt al 8 miljoen euro, maar nu is het afwachten of ze dat bod nog willen verhogen.

*Club Brugge lijkt naast hun begeerde spits te grijpen. De 19-jarige Stipe Biuk zou op het punt staan een overeenkomst te tekenen bij Sampdoria. De Italianen betalen 6 à 8 miljoen euro voor de Kroaat.

*Ruud Vormer wordt gepasseerd voor de wedstrijd tegen OHL van zondag. Het bestuur zou daarmee de boodschap willen overbrengen dat de Nederlander niet meer gewenst is. Een verrassend drastische maatregel van het bestuur. Vormer zou zelf enkel interesse hebben in een buitenlands team. Mocht er geen interesse zijn voor de Nederlander, zal hij dus gewoon bij Club Brugge blijven.

*AA Gent zou op het punt staan Jens Petter Hauge aan te trekken. Hauge is een Deense spits die uitkomt voor Eintracht Frankfurt. De Duitsers betaalde deze zomer 10 miljoen euro aan AC Milan voor de spits. Er is nog geen officiële bevestiging van de huurdeal.

*Anderlecht zou in Loic Lapoussin van Union de ideale vervanger zien voor Amuzu of Gomez. De Malagassiër was vorig seizoen onder Felice Mazzu een vaste waarde voor de vicekampioen.

*Vincent Kompany en Burnley hebben Darko Churlinov aangetrokken voor 5 miljoen euro. Churlinov stond ook hoog op het verlanglijstje van Anderlecht. Hij speelt op de linkerflank, waar Anderlecht binnenkort waarschijnlijk versterking zal nodig hebben.

*Jhon Lucumi zou dicht bij een overstap naar het Italiaanse Bolonga staan. De centrale verdediger van KRC Genk is volgens Transfermarkt 9 miljoen euro waard. Het zou de vierde sterkhouder zijn die vertrekt bij KRC Genk.

*Ook landskampioen Club Brugge is nog lang niet klaar met zijn huiswerk. Ze willen voor alle gelederen nog versterking aantrekken. Raskin en Berge worden genoemd voor het middenveld. Daarnaast mikt blauw-zwart nog op een extra targetspits én extra versterking voor de verdediging.

*Benito Raman en Kristoffer Olsson zouden andere oorden mogen opzoeken. Beiden speelden afgelopen donderdag in de wedstrijd tegen Paide, maar konden niet overtuigen. De kans bestaat dat de 3-0 zegen tegen de Esten het laatste wapenfeit voor beiden was bij Anderlecht.

Poll: Zal Club Brugge zich na de transferperiode nog zorgen moeten maken om de verdediging?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024