‘Mazzu gaat plots oude bekende naar Anderlecht halen als vervanger voor Gomez’

‘Mazzu gaat plots oude bekende naar Anderlecht halen als vervanger voor Gomez’
Zaterdag 13 augustus 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht is de laatste dagen enorm actief op de transfermarkt. Zowel Gomez als Amuzu zouden de club snel verlaten. Mede daardoor wil Anderlecht-coach Mazzu nog wat extra versterking aantrekken.

Daarvoor kijkt hij naar zijn ex-club die hij vicekampioen maakte: Union. Bij Union loopt Lapoussin namelijk rond, een speler waar Mazzu het altijd voor heeft gehad. Volgens transferexpert Sacha Tavolieri ziet Mazzu het wel zitten om Lapoussin naar de Lotto Arena te halen.

De transfers van Amuzu en Gomez zouden deels opgevangen kunnen worden door de eigen jeugd. Maar mochten beiden vertrekken, dan wil Mazzu toch graag wat ervaring bijhalen voor de linkerflank. Lapoussin is 26-jaar en was vorig seizoen een basisspeler bij Union onder Mazzu.

Er zou nog geen concrete aanbieding verstuurd zijn door paars-wit. De Anderlecht-coach wil zich namelijk eerste focussen op het behoud van Amuzu. Hij zou de flankspeler graag nog een jaartje aan Anderlecht verbonden houden. Mocht dat niet lukken, dan lijkt Lapoussin de eerste keuze als vervanging.

Poll: Denk jij dat Lapoussin goed bij Anderlecht zou passen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024