Meesterzet van Verbeke bij Anderlecht: "Elke coach wil die speler in zijn team"

Meesterzet van Verbeke bij Anderlecht:
Vrijdag 12 augustus 2022 - 15:00   I   door Redactie

Antwerp speelt Europees goed mee én staat ook in de Jupiler Pro League tussen de mensen. Maar het kan natuurlijk altijd beter.

Daarom dat paars-wit na de verkoop van Sergio Gomez wellicht nog de transfermarkt op zal trekken. In de hoop om éénzelfde succes te bereiken met een nieuwkomer als met Lior Refaelov. Op zijn 36ste is de Israëliër immers nog van goudwaarde.

Wie daar niet van schrikt is Juan Carlos Garrido, de Spaanse trainer die nog met Rafa werkte bij Club Brugge. "Natuurlijk ken ik Lior nog", laat hij in Het Laatste Nieuws weten. En dat heeft zo zijn redenen.

"Ik kwam in Brugge toe in een moeilijke periode, sommige spelers kampten met disciplineproblemen", aldus Garrido. "Maar Lior was vanaf dag één een sleutelpion voor mij, zowel qua voetbalkwaliteit als mentaliteit."

Inspiratiebron

En de Spanjaard gaat nog verder: "Toen al was hij, tussen veel meer ervaren spelers als Gudjohnsen en Simons, een inspiratiebron." Het doet Garrido besluiten: "Elke coach wil een Lior Refaelov in zijn team." Goed werk dus van de paars-witte CEO Peter Verbeke.

Poll: Had jij verwacht dat Refaelov nog zo ging presteren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022