‘Na De Ketelaere en Origi wil AC Milan plots wéér een Duivel naar San Siro halen’

‘Na De Ketelaere en Origi wil AC Milan plots wéér een Duivel naar San Siro halen’
Woensdag 10 augustus 2022 - 19:00   I   door Redactie

AC Milan wist eerder deze zomer Rode Duivels Divock Origi en Charles De Ketelaere aan te trekken. Origi kwam transfervrij over nadat hij zijn contract bij Liverpool zag aflopen. Voor De Ketelaere moest AC Milan ongeveer 35 miljoen euro betalen aan Club Brugge.

Maar daar lijkt het niet bij te blijven, de honger van de Rossoneri is namelijk nog niet gestild. De landskampioen van Italië zou zijn zinnen gezet hebben op Albert Sambi Lokonga. De eenmalige Rode Duivel speelt momenteel bij Arsenal FC in de Premier League.

Zij plukten hem vorig jaar voor 17,5 miljoen euro weg bij Anderlecht. Arsenal-trainer Mikel Arteta gaf de jonge Duivel in het begin van vorig seizoen heel wat speelkansen. Nadien was Lokonga al maar meer terug te vinden op de bank in London.

Ook bij aanvang van dit seizoen lijkt het er niet op dat Lokonga op veel speeltijd moet rekenen. Eerder versterkte Arsenal zich onder meer met Fabio Viera, die net als Lokonga centraal op het middenveld speelt.

Geen slecht plan

Met het wereldkampioenschap in het achterhoofd zou het wel eens kunnen dat Sambi Lokonga extra speelminuten wil verzamelen. Daarvoor lijkt een overstap naar AC Milan geen slecht plan.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb wil Milan zich namelijk nog versterken op het middenveld. Het is nog niet duidelijk of de Italiaanse kampioen een koop- of huuroptie wil bereiken.

Poll: Vind jij dat Sambi Lokonga mee moet naar het WK met de Rode Duivels?

TAGS  I  AC Milan  I  Arsenal

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024