Transfermarkt LIVE: Amuzu per direct weg bij Anderlecht, Berge toch niet naar Club?

Transfermarkt LIVE: Amuzu per direct weg bij Anderlecht, Berge toch niet naar Club?
Woensdag 10 augustus 2022 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De assistent-coach van Sheffield United heeft in een interview gezegd dat ze Sander Berge liever niet zien vertrekken. De opstapclausule van Berge bedraagt 40 miljoen euro. Dat bedrag zal Club niet kunnen betalen. Er wordt verwacht dat Sheffield minimaal 23 miljoen euro wil ontvangen voor de Noor. Brugge zal dus diep in de geldbuidel moeten tasten als ze de Noor willen overnemen.

*Cyriel Dessers heeft zijn droomtransfer beet. Het Italiaanse Cremonese betaalt 6,5 miljoen euro voor de Nigeriaan.

*Anderlecht en Manchester City lijken het maar niet eens te raken over de transfersom die gepaard moet gaan met de overstap van Sergio Gomez. Anderlecht heeft een bod van 13 miljoen euro plus 2 miljoen euro aan bonussen afgeslagen. Manchester City wilde ook nog 12% van de inkomsten aan Anderlecht geven als ze Gomez zouden doorverkopen. 

*Mocht City Sergio Gomez overnemen, dan willen ze hem toch niet naar Girona sturen. Initieel was het het plan om de Spanjaard een seizoen uit te lenen aan de ploeg uit La Liga. Guardiola zou Gomez dan toch willen houden als doublure voor Joao Cancelo. 

*Francis Amuzu zou vandaag nog vertrekken bij Anderlecht. Volgens sommige bronnen zit hij al op het vliegtuig richting Nice. Hij wordt daar vanavond verwacht om medische tests af te leggen. OGC Nice zou 10 miljoen euro neertellen voor de vleugelspeler.

*Darko Churlinov zou de vervanger van Gomez of Amuzu worden bij Anderlecht. De 21-jarige Macedoniër speelt momenteel bij VfB Stuttgart in de Bundesliga. Er wordt verwacht dat Anderlecht tegen het einde van de week een bod tussen 4 en 5 miljoen euro uitbrengt.

*Ook de 25-jarige DeJuan Jones uit de Amerikaanse MLS wordt als mogelijke opvolger van bovenstaande paarshemden genoemd.

*Ex-Club-speler Mathew Ryan wordt de nieuwe doelman van FC Kopenhagen. De Denen betalen 500 duizend euro voor de Australiër. Een verrassend laag bedrag, zijn transferwaarde wordt namelijk rond 5 miljoen euro geschat.

*AC Milan zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Rode Duivel Albert Sambi Lokonga. Lokonga werd vorig jaar door Arsenal voor 17,5 miljoen euro weggehaald bij Anderlecht.

*Tarik Tissoudali ligt momenteel in de lappenmand met een kruisbandblessure. De Marokkaan mag fysiek dan niet te veel bewegen, spreekwoordelijk zit hij niet stil. Momenteel zouden er gesprekken lopende zijn tussen Tissoudali en AA Gent om zijn contract te verlengen.

*Ally Samatta staat op het punt aan te sluiten bij KRC Genk. De Tanzaniaan zou een seizoen gehuurd worden van het Turkse Fenerbahce. Of de Limburgers een aankoopoptie bedongen hebben is nog niet geweten.

*Anderlecht-speler Benito Raman heeft besloten om niet naar AA Gent te trekken. Hij wil liever aan een nieuw avontuur in het buitenland beginnen. Momenteel is er weliswaar nog geen concrete interesse van een buitenlandse team voor Raman.

*KRC Genk heeft de 19-jarige Matias Galarza voorgesteld als nieuwe aanwinst. Galarza is een middenvelder die in Argentinië een grote toekomst wordt toebedeeld. Hij tekent een contract van 4 jaar bij Genk.

Poll: Denk jij dat Tissoudali zijn contract bij AA Gent zal verlengen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024