Transfermarkt LIVE: Verrassende vervanger Sergio Gomez, Dessers definitief weg?

Transfermarkt LIVE: Verrassende vervanger Sergio Gomez, Dessers definitief weg?
Woensdag 03 augustus 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht heeft al een vervanger voor Sergio Gomez op het oog. Nathaniel Phillips is een 25-jarige verdediger van Liverpool die ook vorig jaar op de interesse van Anderlecht kon rekenen. De transfer lijkt enkel mogelijk als Sergio Gomez verkocht wordt. Jurgen Klopp vraagt namelijk 12 miljoen euro voor de verdediger.

*Antwerp heeft Emanuel Emegha verkocht aan het Oostenrijkse Sturm Graz. Antwerp ontvangt 1,5 miljoen euro voor de verkoop.

*En dat klinkt als muziek in de oren van de Club-supporters. De landskampioen zou namelijk heel graag Rasmus Hojlund aantrekken. En die speelt bij… Sturm Graz. De Oostenrijkers lijken met Emegha dus al een vervanger voor Hojlund te hebben gevonden. Club ziet Hojlund dan weer als de vervanger voor De Ketelaere.

*Stanley Nsoki is officieel speler van Hoffenheim. De Duitse club betaalt 12 miljoen euro aan Club Brugge voor de Franse verdediger. Hij tekent een contract voor vijf jaar bij de Duitse eersteklasser.

*Zakaria Bakkali heeft een contract van twee seizoenen getekend bij RKC Waalwijk. De 26-jarige Belg was transfervrij nadat zijn contract bij Anderlecht deze zomer afliep. Waalwijk werd vorig seizoen tiende in de Eredivisie.

*KRC Genk zou een bod hebben binnengekregen op Cyriel Dessers. De Italiaanse promovendus Cremonese heeft 6,5 miljoen euro over voor de Nigeriaan.

*De transfer van Youri Tielemans naar Arsenal lijkt dan toch in een stroomversnelling te komen. Arsenal zou in de nabije toekomst een bod van 36 miljoen euro uitbrengen op de Rode Duivel.

*Dries Mertens heeft het aanbod van Juventus naast zich neergelegd. De Rode Duivel kan ook op de interesse van Marseille, Galatasaray en Ajax rekenen. Die laatste zou in Mertens een vervanger voor Sebastian Haller zien.

*Dino Hotic heeft gisteren de Champions Leaguewedstrijd tussen Union en Rangers bijgewoond. De draaischijf van Cercle wordt dan ook hardnekkig gelinkt aan een overstap naar de vicekampioen.

*Sergio Gomez lijkt dan weer op weg naar Manchester City. De Spanjaard is momenteel de eerste keuze op de linkerflank bij Anderlecht. Mochten ze Gomez verkopen moeten ze dus dringend op zoek naar versterking.

*Vincent Kompany en Burnley hebben Manuel Benson aangetrokken. Vandaag wordt hij in Engeland verwacht om zijn medische tests af te leggen. De transfer zou Antwerp 4 miljoen euro moeten opleveren.

Poll: Denk jij dat Hotic bij Union zal tekenen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024