Transfermarkt LIVE: Januzaj naar Antwerp, monstertransfer voor Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Januzaj naar Antwerp, monstertransfer voor Club Brugge?
Maandag 01 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge staat op het punt om een monstertransfer te verwezenlijken. Het Duitse Hoffenheim zou maar liefst 12 miljoen euro willen neertellen voor Stanley Nsoki, een enorm bedrag. Club betaalde vorig jaar 6 miljoen euro voor de Fransman. Hoffenheim heeft een contract voor 5 seizoenen klaarliggen voor de verdediger.

*Charles De Ketelaere zal vanavond in Milaan aankomen. De (bijna) ex-Club-speler zal volgens Fabrizio Romano in de komende 24 uur officieel voorgesteld worden als nieuwe aanwinst voor AC Milan. Club verdient 36 miljoen euro aan de transfer.

*Antwerp heeft een vervanger voor Manuel Benson op het oog: Adnan Januzaj. De Rode Duivel zit momenteel zonder club en zou perfect in het plaatje van Antwerp passen. 

*Door de langdurige blessure van Tarik Tissoudali moet AA Gent dringend versterking zoeken. Nikola Storm van KV Mechelen zou in de belangstelling van Hein Vanhaezebrouck staan.

*Antwerp en Club Brugge strijden om de handtekening van de 18-jarige Wilfried Gnonto. Gnonto komt uit voor FC Zurich in Zwitserland. Zurich heeft de prijs van de spits verlaagd van 12 miljoen euro naar 8 miljoen euro. Een bedrag dat zowel Antwerp als Club moeten kunnen betalen.

*Didier Lamkel Zé gaat dan toch niet naar Omonia Nicosia. De Kameroener kwam vandaag niet opdagen voor zijn medische tests bij de Cyprioten. Omonia heeft laten weten dat het juridische stappen zal ondernemen om de wettelijke rechten op Lamkel Zé te claimen.

*Het beweegt rond Dries Mertens. In Italië klinkt het dat zowel Antwerp, Salernitana als Trabzonspor gesprekken hebben met zijn makelaars. Een verhuis naar België zit er dan toch nog in.

*Overigens wordt Simon Mignolet opnieuw gelinkt aan Napoli. De sterke prestaties van de Club-doelman zijn niet onopgemerkt gebleven.

*De transfer van Didier Lamkel Zé zou Antwerp amper 500.000 euro opleveren.

Poll: Denk je dat Antwerp met Mertens kampioen zou worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024