Filip Joos benoemt de grote reden waarom De Ketelaere nog niet van AC Milan is

Filip Joos benoemt de grote reden waarom De Ketelaere nog niet van AC Milan is
Woensdag 27 juli 2022 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge en AC Milan lijken alsmaar dichter bij een akkoord te komen over Charles De Ketelaere. Na een meeting in het Zwitserse Lugano is er nog geen nieuw bod uitgebracht. Beide partijen zijn dus wel iets dichter bij elkaar kunnen komen.

Club en AC Milan hebben een deadline voor de transfer afgesproken: 1 augustus. In een interview met Sporza maakt Filip Joos zich dan ook geen zorgen: “Milan acht De Ketelaere echt wel hoog. Het plan B van Milan is Ziyech. Het zegt wel iets dat Ziyech het B-plan is van Milan, ná De Ketelaere.” 

Volgens Joos zal De Ketelaere uitgespeeld worden als echte 10. Daar hebben ze momenteel enkel Briham Diaz rondlopen: “Dat is eigenlijk geen topspeler waarmee je de Champions League kunt ingaan. Daar kunnen ze nog veel verbeteren en daarvoor hebben ze dus De Ketelaere gezien”, aldus Joos. 

Joos ziet één grote reden waarom de transfer maar blijft aanslepen: “Milan wil het financieel heel zuiver doen. Het is een club die zichzelf een aantal restricties opgelegd heeft, met een soort salarisplafond, maar ook wel een plafond qua financiële huishouding waar ze niet willen overgaan.”

Poll: Vind jij Filip Joos een goede analist?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024