Kat Kerkhofs gaat helemaal los en komt dan met boodschap over vertrek bij Napoli

Kat Kerkhofs gaat helemaal los en komt dan met boodschap over vertrek bij Napoli
Maandag 25 juli 2022 - 14:00   I   door Redactie

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Dries Mertens komend seizoen met zekerheid niet meer te bewonderen zal zijn in een shirt van Napoli. Op Tomorrowland mocht Kat Kerkhofs haar verdriet op een wel heel ludieke manier proberen vergeten.

Mertens legde een contractaanbieding van Napoli naast zich neer. De Rode Duivel en ex-club Napoli konden geen akkoord bereiken. Momenteel zit Dries Mertens dus even zonder club. Maar dat laat hij volgens Het Laatste Nieuws niet aan zijn hart komen.

Zondagavond mocht ‘DJ Kat’ een set komen spelen in de ‘Rave Cave’ op Tomorrowland. Ze maakte er een uitzinnig feestje van. Ook manlief Mertens verscheen op het podium. Hij wist zonder moeite het publiek op te hitsen.

De kersverse ouders laten de hele transfersoap dus niet aan hun hart komen. Momenteel is het niet duidelijk waar Mertens volgend seizoen zal spelen. Lazio, Marseille en Antwerp werden eerder deze transferperiode al genoemd als mogelijke kanshebbers om de Rode Duivel aan te werven.

Op Instagram plaatste Kat deze boodschap: "Napoli, de liefde van mijn leven". Het vertrek uit Napels doet echt pijn bij Kat.

Poll: Ben jij fan van Kat Kerkhofs?

TAGS  I  Napoli

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024