Aster Nzeyimana reageert op eventuele ongepaste uitspraken over Red Flames

Aster Nzeyimana reageert op eventuele ongepaste uitspraken over Red Flames
Dinsdag 12 juli 2022 - 13:15   I   door Redactie

Vergeet de Rode Duivels even, op dit moment ligt de focus bij de Red Flames die actief zijn op het EK in Engeland.

En daar wordt meer aandacht aan besteed dan ooit. Zeker omdat elke match live wordt uitgezonden door de VRT. Voorzien van commentaar door sportanker Aster Nzeyimana en analiste Imke Courtois. Het moment voor Story om een interview af te nemen.

En het weekblad waarschuwde Aster om in navolging van het zware incident van zijn collega Eddy Demarez met het nationale vrouwenbasketbalteam geen ongepaste uitspraken te doen over de Red Flames

"Daar heb ik geen schrik voor, hoor", antwoordde Nzeyimana. "Wat Eddy betreft: hij heeft een fout gemaakt door dingen te zeggen die totaal niet kunnen. Hij erkent dat ook, heeft zijn excuses aangeboden, is met hen in gesprek gegaan en gaat ervoor zorgen dat zoiets in de toekomst niet meer gebeurt."

Slecht signaal

En dat is voor hem het juiste traject. "Ik ben blij dat Eddy opnieuw aan het werk is. Want als hij niet had mogen terugkeren, zou je de boodschap geven: maak één fout en het is gedaan. Dat was een slecht signaal geweest. Ieder mens maakt fouten. Alleen moet je ze toegeven en niet onder de mat schuiven."

Poll: Vind je dat Aster gelijk heeft?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  Extra Time  I  Red Flames

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022