Everton-coach Ronald Koeman haalt uit naar Lukaku: "Het klopt niet wat hij zegt"

Everton-coach Ronald Koeman haalt uit naar Lukaku:
Donderdag 16 maart 2017 - 15:45   I  

Romelu Lukaku zorgde voor flink wat opschudding met zijn interview bij The Telegraph. Hij stelde onder meer dat Everton niet genoeg ambitie heeft. Hij lijkt zo dan ook aan te sturen op een vertrek, al denkt coach Ronald Koeman daar anders over.

 

"Ik vrees niet meteen voor een vertrek van Lukaku, want hij heeft nog een contract voor twee seizoenen. Natuurlijk weet ik dat in het voetbal alles kan, maar je moet finaal toch je contract respecteren. En neen, natuurlijk ben ik niet blij met dat interview. Het klopt ook niet wat hij zegt: als Everton geen club zou zijn met grote ambities, dan zou ik nooit naar hier zijn gekomen om trainer te worden. Maar eerst moet ik daar met de speler in kwestie zelf over spreken. Daarna zal ik met het bestuur overleggen, en pas dan zullen we bekijken hoe we verder gaan", vertelde hij aan de Engelse pers.

“Ja, ik heb al met Rom gepraat vanochtend. Misschien vindt hij het moeilijk om zichzelf op te laden, maar dat is zijn taak als speler: doelpunten maken. We weten al dat hij op het veld één van de beste spelers ter wereld is, alles naast het veld moet eigenlijk door de trainer en het bestuur afgehandeld worden. En we moeten eerlijk zijn: de deal waarvan al langer sprake is nooit echt afgerond. 99,9 procent is niet hetzelfde als 100 procent. De club probeert de contractverlenging nog steeds af te ronden, dat is althans wat ik hoor van het bestuur."

TAGS  I  romelu lukaku  I   everton  I   ronald koeman

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022