Vincent Kompany zorgt voor serieuze verrassing bij Anderlecht: "Afscheidsspeech"

Vincent Kompany zorgt voor serieuze verrassing bij Anderlecht:
Maandag 23 mei 2022 - 08:30   I   door Redactie

Vincent Kompany zal allicht niet naar Burnley verhuizen, want de club degradeerde uit de Premier League. Toch lijkt de kans vrij groot dat hij vertrekt.

Kompany weigerde na Club Brugge te zeggen dat hij nog bij RSCA zou blijven. "Ik heb nog een contract voor twee seizoenen", aldus de coach in Het Laatste Nieuws. "We zitten de komende dagen samen met de clubleiding om het seizoen te evalueren en de doelstellingen voor volgend seizoen op papier te zetten."

"We gaan samen kijken wat het beste is voor de club", vervolgt Kompany. "Een paar maanden geleden stelden jullie mij de vraag of de club wel door wilde met mij en nu vragen jullie of ik nog wel wil doorgaan bij Anderlecht. Laat ons nu rustig samenzitten en dan zullen we de juiste antwoorden wel vinden."

Kompany legt de bal dus in het kamp van Anderlecht. Hij sprak zaterdag ook al de spelers toe en die kwamen tot een zeer verrassende conclusie. 

Afscheid?

Het Laaste Nieuws schrijft: "Omdat vandaag de grote exodus volgt op Neerpede en iedereen met vakantie vertrekt sprak Kompany zijn voltallige groep zaterdag op Neerpede nog eens toe. Bij een deel van de spelersgroep kwam dat over als een afscheidsspeech."

Poll: Denk jij dat Kompany zal vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022