'Club Brugge wil uitpakken met opmerkelijke vervanger van Hans Vanaken'

'Club Brugge wil uitpakken met opmerkelijke vervanger van Hans Vanaken'
Zaterdag 07 mei 2022 - 10:00   I   door Redactie

Hoewel alle focus bij Club Brugge ligt op het tweeluik tegen leider Union, zijn ze ook al bezig met volgend seizoen. Heel wat sterkhouders zullen andere oorden opzoeken. De toekomst van Hans Vanaken is nog onduidelijk.

Wolverhampton zou alvast bijzonder gecharmeerd zijn door de spelmaker van Club Brugge. Zeker als Rúben Neves de club zou verlaten. De Portugees wordt gelinkt aan verschillende clubs als Manchester United en Arsenal. Ook Barcelona en Juventus toonden al interesse in het verleden.

En dus moet Vincent Mannaert rekening houden met een vertrek van Hans Vanaken. Ter vervanging zou hij volgens Amerikaanse media zijn oog hebben laten vallen op de 18-jarige Caden Clark. De aanvallende middenvelder is eigendom van RB Leipzig, maar wordt verhuurd aan New York Red Bulls.

Hij wordt gezien als een groot talent, maar de kans is klein dat Club Brugge hem definitief zal kunnen binnenhalen. Bij RB Leipzig geloven ze nog steeds in hem en zouden ze hem enkel willen verhuren. Al weet je maar nooit als Mannaert met de nodige miljoenen over de brug komt. Zijn marktwaarde wordt geschat op drie en een half miljoen euro.

Poll: Denk je dat Hans Vanaken volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Wolverhampton  I  RB Leipzig  I  New York Red Bulls  I  Manchester United  I  Arsenal  I  Barcelona  I  Juventus

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023