'KV Mechelen opeens in shock: Na Vrancken ook Defour op weg naar concurrent'

'KV Mechelen opeens in shock: Na Vrancken ook Defour op weg naar concurrent'
Dinsdag 03 mei 2022 - 20:00   I   door Redactie

De kans is groot dat Malinwa er volgend seizoen helemaal anders zal uitzien. Enkele sterkhouders worden gelinkt aan een transfer, maar ook Wouter Vrancken lijkt op weg naar de uitgang. Hetzelfde geldt voor assistent Steven Defour.

De voornaamste sterkhouders die gelinkt worden aan een transfer zijn Hugo Cuypers en Nikola Storm. De Mechelen-spits wordt gelinkt aan AA Gent, terwijl er bij Storm eerder moet gekeken worden richting Club Brugge, Standard of KRC Genk.

Ook voor Wouter Vrancken is het nog gissen naar zijn volgende club. Ook voor hem behoort een overstap naar ex-club Genk tot de mogelijkheden. Daarnaast zou ook Steven Defour stilaan klaar zijn voor een nieuwe functie... bij een nieuwe club.

"Of ik sportief directeur of T1 zou willen worden op termijn? Ik sluit absoluut niets uit", zei hij eerder bij Gazet van Antwerpen. Naar verluidt zou hij recent zelfs al contact gehad hebben met STVV om er volgend seizoen aan de slag te gaan als hoofdcoach. Beide partijen zouden dicht bij een overeenkomst zijn.

Springplank

De club uit Haspengouw wordt wel vaker gebruikt als springplank naar een Belgische topclub. Zo maakte Yannick Ferrera in 2015 de overstap van STVV naar Standard. Ivan Leko verruilde STVV in 2017 voor Club Brugge. Steven Defour hoopt ongetwijfeld ook op zo'n wending.

Poll: Denk je dat Steven Defour ooit hoofdcoach zal worden bij een Belgische topclub?

TAGS  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Standard  I  KRC Genk  I  STVV

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022