'Gouden zet van Vincent Mannaert gaat Club gigantisch bedrag opleveren'

'Gouden zet van Vincent Mannaert gaat Club gigantisch bedrag opleveren'
Dinsdag 03 mei 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het wordt een spannende titelstrijd. Zoveel is zeker. Een cruciaal tweeluik tussen de nummers één en twee op amper drie dagen zal vermoedelijk veel duidelijk maken. Alfred Schreuder rekent op zijn sterkhouders.

Eén van die sterkhouders is Andreas Skov Olsen. Vincent Mannaert betaalde zeven miljoen euro aan Bologna om hem naar Jan Breydel te halen. Hij heeft het zich nog niet beklaagd: vijf doelpunten en zes assists in elf competitiewedstrijden. Club hoopt dat hij die de komende speeldagen nog wat opkrikt.

Bij Bologna weten ze niet wat ze zien. In Italië scoorde de Deense winger slechts drie keer in 71 wedstrijden. Een wereld van verschil dus. Volgens het statistiekenbureau CIES heeft hij ondertussen zelfs een marktwaarde van 25,8 miljoen euro. Zij hielden rekening met zijn jonge leeftijd (22), zijn contract tot 2026 én uiteraard zijn statistieken.

Als hij zich op deze manier blijft ontwikkelen, is de kans groot dat Club Brugge de absolute jackpot mag verwachten voor de Deen. Sterk scoutingswerk van blauw-zwart dus. Terwijl ze bij Bologna ongetwijfeld dachten dat zíj de jackpot hadden gewonnen.

Poll: Ben jij fan van Andreas Skov Olsen?

TAGS  I  Bologna  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024