Mechelen-coach Wouter Vrancken op weg naar Belgische topclub

Mechelen-coach Wouter Vrancken op weg naar Belgische topclub
Vrijdag 29 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het zijn zonder twijfel de laatste weken voor Wouter Vrancken bij KV Mechelen. Na vier jaar is hij klaar voor de volgende stap.

Volgens Thomas Chatelle en Peter Maes zou KRC Genk de ideale club zijn voor hem. "Hij beantwoordt aan al hun criteria", aldus ex-ploegmaat Chatelle bij Het Nieuwsblad. "Hij is jong, Belg en bewijst al vier jaar dat hij attractief voetbal kan koppelen aan goede resultaten. Ik zie weinig minpunten."

"Hij kan een groep managen", pikte Maes in. "Dat is niet onbelangrijk bij een club als Genk. Hoewel het een topclub is, heeft Genk toch ook dat familiale karakter. Daar zie ik Vrancken wel in passen. Bovendien heeft hij bewezen dat hij jonge spelers naar een hoger niveau kan tillen."

Bij Genk zouden ze een terugkeer van de ex-speler ook wel zien zitten, maar dan moet Bernd Storck wel eerst buiten. De Duitser kreeg het tij immers niet gekeerd en Wouter Vrancken zou naar verluidt ook willen luisteren naar zijn ex-club. Afwachten wat de zomer brengt, maar alles wijst erop dat Vrancken volgend seizoen bij KRC Genk aan de slag gaat.

Poll: Denk jij dat Vrancken naar Genk zal trekken?

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024