Kat Kerkhofs en baby huiveren na ontstellend nieuws over Mertens bij Napoli

Kat Kerkhofs en baby huiveren na ontstellend nieuws over Mertens bij Napoli
Zondag 24 april 2022 - 21:00   I   door Redactie

Het dreigen moeilijke weken te worden voor Kat Kerkhofs en haar pasgeboren zoontje Ciro Romeo. Want manlief Dries Mertens zal voor onbepaalde duur niet meer thuis komen.

Dat heeft alles te maken met de zware gevolgen ten gevolge van de ontluisterende nederlaag zondagmiddag op het veld van Empoli. Napoli gaf in de slotfase een 0-2-voorsprong uit handen en verloor nog met 3-2.

Titeldroom definitief opgeborgen. En gaat de spelers nu zuur opbreken. In een officieel statement meldt de club nu dat Mertens en co. vanaf dinsdag op 'trainingskamp' blijven overnachten. Wanneer ze weer naar huis mogen, is nog niet beslist. Een strafkamp dus.

Het Laatste Nieuws weet meer: "De Italiaanse club wijst in een statement naar coach Luciano Spalletti voor de beslissing, maar vermoedelijk heeft gekke voorzitter van Napoli, Aurelio De Laurentiis, ook zijn inbreng gehad." Voor Kat Kerkhofs is dat zwaar slikken.

Negeren

Want zij zit nu alleen thuis met hun pasgeboren zoontje. Al is het afwachten of de spelers de maatregel ook effectief zullen navolgen. In een recent verleden na een gelijkaardig verhaal hebben ze die al eens genegeerd, wat hen toen op zware boetes kwam te staan.

Poll: Vind je zo'n maatregel kunnen?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Empoli

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024