Gent gaat Vanhaezebrouck aan boord houden met déze verrassende transfer

Gent gaat Vanhaezebrouck aan boord houden met déze verrassende transfer
Zondag 24 april 2022 - 09:30   I   door Redactie

Bij AA Gent zijn ze er als de dood voor dat Hein Vanhaezebrouck zijn aflopend contract niet verlengt. En dus willen ze iets forceren.

Het is vooral Ivan de Witte die zijn succestrainer niet kwijt wil. De voorzitter beseft als geen ander dat Vanhaezebrouck de architect is van de recente bekerwinst en de titel in 2015. En dat een vervanger vinden die even goed kan doen ontzettend moeilijk is.

Dat is de voorbije jaren pijnlijk duidelijk geworden. Maar pijnlijk is ook dat AA Gent niet meer over dezelfde financiële slagkracht beschikt en dát is voor HVH een reden om zwaar te twijfelen. Zo ergert hij zich nog altijd aan het feit dat er daardoor onvoldoende versterking kwam afgelopen winter.

Met name zijn wensaanvaller Hugo Cuypers werd door de Buffalo's te duur bevonden. Maar in de wandelgangen van de Ghelamco Arena klinkt het nu dat er komende zomer wél een serieuze inspanning zal gedaan worden om de spits weg te halen bij KV Mechelen.

Paaien

Daarmee zou AA Gent Vanhaezebrouk willen paaien om alsnog een nieuwe overeenkomst te tekenen. Cuypers is dit seizoen uitgegroeid tot een absolute revelatie bij Malinwa en moet zo'n vier à vijf miljoen euro kosten. 

Poll: Denk jij dat Cuypers een meerwaarde zou zijn voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Mechelen

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022