'Kogel door de kerk: Bas Dost verlaat Club Brugge en trekt naar déze club'

'Kogel door de kerk: Bas Dost verlaat Club Brugge en trekt naar déze club'
Vrijdag 22 april 2022 - 13:00   I   door Redactie

Bas Dost is bezig aan zijn laatste weken bij Club Brugge. Zijn contract loopt af in de zomer en een verlenging komt er niet. In de zomer kan hij de club dus transfervrij verlaten.

De 32-jarige spits heeft met FC Emmen, Heracles, Wolfsburg, Sporting Lissabon en Eintracht Frankfurt al heel wat clubs versleten. Aan dat lijstje met ex-clubs mag binnenkort dus ook Club Brugge toegevoegd worden. De kans is groot dat hij volgend seizoen opnieuw aan de slag gaat bij FC Emmen.

Voorzitter Ronald Lubbers zei vorige week al in een interview dat hij hem graag zou terughalen, maar dat er nog niets concreet was. Volgens Voetbal International zou de kampioen van de Nederlandse tweede klasse nu 'een lijntje uitgeworpen hebben'.

Hij heeft al een mooie carrière achter de rug en zou wel eens kunnen kiezen om die af te sluiten bij de club waar het voor hem allemaal begon. Hij doorliep er de jeugdreeksen en debuteerde bij de A-kern in 2008. FC Emmen zal promoveren naar de Eredivisie en hoopt met de hulp van Dost daar ook te blijven.

Poll: Denk je dat Bas Dost nog een hoger niveau aankan dan dat van FC Emmen?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Emmen  I  Heracles  I  Wolfsburg  I  Sporting Lissabon  I  Eintracht Frankfurt

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023