'Werk aan de winkel op de Bosuil: Ongeziene leegloop dreigt bij Antwerp'

'Werk aan de winkel op de Bosuil: Ongeziene leegloop dreigt bij Antwerp'
Dinsdag 19 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Nog zes topwedstrijden en dan zit het seizoen erop voor Antwerp. Het wordt een drukke zomermercato voor Marc Overmars, want heel wat spelers staan op vertrekken.

In het verdedigende compartiment is het de vraag wat er met Butez zal gebeuren. Hij speelde een ijzersterk seizoen en geniet interesse uit het buitenland. Buta trekt sowieso naar Eintracht Frankfurt. Vines werd afgelopen zomer voor bijna twee miljoen binnengehaald, maar hij kan niet overtuigen. Mogelijk wordt hij uitgeleend.

Ook op het middenveld lijken er twee spelers te vertrekken. Het contract van Haroun loopt af in de zomer en het ziet er niet naar uit dat Antwerp het zal verlengen. Daarnaast is de blessuregevoelige Coopman onzeker van zijn toekomst bij de Great Old.

Heel wat aanvallers hebben zich in de kijker gevoetbald het voorbije seizoen. Goalgetter Frey lijkt klaar voor een stap hogerop en dat zou ook wel eens het geval kunnen zijn voor Benson. Van huurling Samatta wordt dan weer verwacht dat hij in de zomer terugkeert naar Fenerbahçe.

Terugkeer

Alsof dat nog niet genoeg is, keren ook enkele huurlingen terug naar de Bosuil: De Sart (OHL), Beiranvand (Boavista), Lamkel Zé (FC Metz), Boya (Zulte Waregem) en Pius (STVV). In principe is er voor geen van hen plaats bij de selectie. Marc Overmars weet wat hem te doen staat.

Poll: Denk je dat Antwerp veel nieuwe spelers zal aantrekken in de zomer?

TAGS  I  Antwerp  I  Eintracht Frankfurt  I  Fenerbahçe  I  OHL  I  FC Metz  I  Boavista  I  Zulte Waregem  I  STVV

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023