'Miljoenenaankoop zadelt Vincent Mannaert op met serieuze kater bij Club'

'Miljoenenaankoop zadelt Vincent Mannaert op met serieuze kater bij Club'
Woensdag 13 april 2022 - 21:30   I   door Redactie

Vincent Mannaert leverde in de wintermercato uitstekend werk met de transfers van onder anderen Andreas Skov Olsen en Denis Odoi. Het kan echter ook al eens mislopen.

Zo werd Michael Krmencik twee jaar geleden voor zes miljoen euro overgekocht van Viktoria Plzen. Hij speelde sindsdien negentien wedstrijden bij Club Brugge en scoorde daarin amper drie keer. Vincent Mannaert besloot hem uit te lenen aan PAOK en daarna aan Slavia Praag, maar ook daar overtuigde de Tsjech niet.

Sinds eind februari speelde de 29-jarige spits geen minuut meer bij de Tsjechische topclub. Zij huurden hem met aankoopoptie, maar volgens lokale bronnen zal die niet gelicht worden. Hij zal dus terugkeren naar Club Brugge, maar de kans is bijzonder klein dat hij daar wél een plaats krijgt in de selectie.

En dus moet Club Brugge op zoek naar een nieuwe oplossing. Krmencik ligt nog een jaar onder contract en heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van twee en een half miljoen euro. Al valt het te betwijfelen of Club dat nog zal krijgen voor de spits.

Poll: Denk jij dat Krmencik volgend seizoen een kans zal krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Slavia Praag  I  PAOK  I  Viktoria Plzen

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023