Club Brugge zwaar in de problemen: Maar liefst zeven vertrekkers in één linie

Club Brugge zwaar in de problemen: Maar liefst zeven vertrekkers in één linie
Zondag 10 april 2022 - 09:30   I   door Redactie

Wie dacht dat Club Brugge vorig jaar al een hete transferzomer achter de rug had, zet zich best schrap voor wat er dit jaar zal volgen.

Want general manager Vincent Mannaert en co. hebben heel wat werk voor de boeg. Vooral wat de aanvalslinie betreft. Op dat vlak ziet het ernaar uit dat er bij de landskampioen maar liefst tot zeven spelers zullen vertrekken.

In de eerste plaats Noa Lang, die zeker weg is. Daarnaast maakt Charles De Ketelaere een goede kans. En ook van Bas Dost (aflopend contract) en Sargis Adamyan (aankoopoptie wordt niet gelicht) wordt zo goed als zeker afscheid genomen.

En dan zijn er nog drie huurlingen op wie ze in het Jan Breydelstadion helemaal niet zitten te wachten. Met name David Okereke (Venezia), Lois Openda (Vitesse) en Michael Krmencik (Slavia Praag), die of verkocht zullen worden of opnieuw verhuurd.

Flank

Waardoor er dus amper nog spitsen overblijven, hetzij dan flankaanvallers zoals Andreas Skov Olsen en Tajon Buchanan. Maar zij worden nu door Alfred Scheuder verplicht om de hele flank af te dweilen. 

Poll: Wie zou je volgend seizoen liefst niét meer bij Club zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Venezia  I  Vitesse  I  Slavia Praag

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024