Courtois en Real vernederen Lukaku, Bayern München kan ogen niet geloven

Courtois en Real vernederen Lukaku, Bayern München kan ogen niet geloven
Woensdag 06 april 2022 - 22:52   I   door Redactie

Woensdagavond werden de laatste heenmatchen van de kwartfinales van de Champions League afgewerkt. Met een clash tussen landgenoten en een verrassende uitkomst.

Chelsea-Real Madrid 1-3

Wat zich aankondigde als een spannende confrontatie werd nog maar eens herleid tot een show van twee Real Madrid-smaakmakers. Karim Benzema uiteraard, die met een hattrick zijn bloedvorm bevestigde. En in doel een zekere Thibaut Courtois.

De Rode Duivel pakte - in tegenstelling tot zijn blunderende overbuur Mendy - in een doorregend Stamford Bridge opnieuw uit met een wereldsave. Romelu Lukaku mocht in minuut 63 - toen het kalf verdronken was, alsnog opdraven.

Doelpuntenmakers:

21' Benzema 0-1, 24' Benzema 0-2, 40' Havertz 1-2, 46' Benzema 1-3

Villarreal-Bayern München 1-0

Kon een zege van Real Madrid de kenners niet al te zeer verrassen dan was dat toch iets anders met een overwinning van Villarreal tegen superfavoriet Bayern München. Maar ex-Club Brugge-smaakmaker Danjuma maakte in de eerste helft het mirakel waar. 

Want scoren lukte voor een zeldzame keer niet voor Robert Lewandowski en co. Het was integendeel een uitstekend Villarreal dat een paar keer dicht bij de 2-0 kwam. Zodat de terugmatch tegen alle verwachtingen in toch nog ongemeen spannend gaat worden.

Doelpuntenmakers:

8' Danjuma 1-0

Poll: Denk je dat Real dit nog uit handen geeft?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  Villarreal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024