'Verrassende bestemming Charles De Ketelaere lijkt dan eindelijk vast te liggen'

'Verrassende bestemming Charles De Ketelaere lijkt dan eindelijk vast te liggen'
Woensdag 06 april 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het begint er steeds meer op te lijken dat Charles De Ketelaere volgend seizoen niet meer bij Club Brugge speelt. Blijft de grote vraag: waar dan wel?

Il Mattino heeft diep in het dossier van de Rode Duivel gegraven en is tot de conclusie gekomen dat er één club is die in pole position ligt om hem binnen te halen. En dat zou verrassend genoeg géén Italiaanse ploeg zijn.

Terwijl toch absolute topclubs als Milan en Napoli van De Ketelaere hun topprioriteit gemaakt hebben. Alleen is de door Club Brugge beoogde transfersom een ferme streep door de rekening. Blauw-zwart wil immers minstens dertig miljoen euro.

En volgens het Italiaanse medium is dat de reden dat de aanvaller eerder naar Engeland zou verhuizen. Aan geld natuurlijk geen gebrek in de Premier League. Maar de naam van de waarschijnlijke bestemming is toch vrij verrassend.

Druk

Want het zou om Leicester City gaan, de club van collega-Rode Duivel Youri Tielemans. Die club zou met een goed plan en het feit dat de druk er niet zo hoog ligt als bij een absolute topclub, ook het steenrijke Newcastle United aftroeven. Afwachten of die voorspelling uitkomt.

Poll: Zou jij Leicester een goede club vinden voor De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Napoli  I  Leicester City  I  Newcastle United

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022