'Ajax blaast Mannaert omver en gaat opnieuw uppercut toedienen aan Club'

'Ajax blaast Mannaert omver en gaat opnieuw uppercut toedienen aan Club'
Dinsdag 05 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt zich klaar voor de Champions' Play-Offs en de strijd om de titel. Blauw-zwart is dé ploeg in vorm met zeven opeenvolgende overwinningen. Vincent Mannaert is ondertussen ook al bezig met volgend seizoen.

Zo werd eerder al bekend dat Club Brugge een bod van drie en een half miljoen euro neerlegde bij FC Groningen voor Bjorn Meijer. Dat bod werd afgewezen en Club zou nu een nieuw bod aan het voorbereiden zijn. Maar er zijn kapers op de kust.

Niet voor het eerst heeft ook Ajax zijn zinnen gezet op hetzelfde target als Club. Afgelopen zomer wou Vincent Mannaert Mohamed Daramy naar Jan Breydel halen. De 20-jarige spits van FC Kopenhagen trok zelf de stekker uit de onderhandelingen en trok naar Ajax.

De Amsterdammers zouden nu opnieuw roet in het eten gaan gooien. Ook zij zouden interesse hebben in de 19-jarige linksachter van FC Groningen. Het toptalent wil naar een club die Champions League speelt en Ajax maakt regelmatig indruk op het Kampioenenbal. Afwachten of Vincent Mannaert Ajax deze keer wél kan aftroeven.

Poll: Denk je dat het Club Brugge zal lukken om Meijer binnen te halen?

TAGS  I  Ajax  I  Club Brugge  I  FC Groningen  I  FC Kopenhagen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024