'Vincent Kompany in vieze papieren in volle strijd om Champions' Play-Offs'

'Vincent Kompany in vieze papieren in volle strijd om Champions' Play-Offs'
Vrijdag 01 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

Met nog twee speeldagen te gaan staat Anderlecht vijfde in het klassement. Het moet beter doen dan AA Gent of Antwerp om nog een plek bij de eerste vier te bemachtigen. Zondag neemt paars-wit het op tegen Charleroi.

Charleroi klopte op de vorige speeldag Cercle Brugge met forfaitcijfers. Het zal dus sowieso geen simpele klus worden voor Kompany en co. Zeker niet als er slecht nieuws komt uit de ziekenboeg, want Ashimeru is voor onbepaalde duur out.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Ghanees heeft al enkele weken last van de enkel en moest zelfs verstek geven voor het WK-kwalificatieduel tegen Nigeria. Hij kon naar verluidt nog niet voluit gaan op training en met het oog op de play-offs zal paars-wit geen risico's nemen.

Dat betekent dat Kompany vermoedelijk zal moeten kiezen voor Kristoffer Olsson. Het probleem met de Zweed is dat hij de ploeg van veel minder aanvallende impulsen voorziet dan Ashimeru. Afwachten hoe Kompany zijn pionnen zondag neerzet. Hij had het alleszins graag anders gezien.

Poll: Is Olsson goed genoeg om bij Anderlecht te spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  Cercle Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024