'Kat Kerkhofs en Dries Mertens kunnen opeens opgelucht ademhalen'

'Kat Kerkhofs en Dries Mertens kunnen opeens opgelucht ademhalen'
Vrijdag 25 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs en Dries Mertens houden van het mooie leven in Napels. Kat kan elk moment bevallen en dus breken er spannende tijden aan voor het koppel.

Ook op sportief vlak is het spannend voor Mertens. Zijn contract loopt af in de zomer en het ziet er niet naar uit dat Napoli'>Napoli het zal verlengen. De Rode Duivel zou nochtans ferm willen inboeten, maar bij Napoli'>Napoli willen ze verjongen. Mertens is uiteindelijk ook al 34 jaar.

Als ze Napels dan tóch moeten verlaten, zouden ze liefst in Italië blijven. Die kans is enorm groot, want Milan toonde eerder al interesse. Volgens Corriere dello Sport zijn er kapers op de kust want ook Lazio zou Mertens willen binnenhalen. Daar zou hij herenigd worden met Maurizio Sarri.

Sarri had Mertens al onder zijn hoede bijn Napoli'>Napoli tussen 2015 en 2018 en zou nu ook aandringen bij het bestuur om hem binnen te halen. Uiteindelijk is Rome ook maar een dikke 200 km verwijderd van hun geliefde Napels. Dat zijn toekomst nog steeds in Italië ligt, staat nu wel vast.

Poll: Denk je dat Mertens ook volgend seizoen nog in Italië speelt?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Milan  I  Napoli  I  Lazio

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022