Vanhaezebrouck dient lachende Coucke van antwoord: "Dan zal hij andere onzin bazelen"

Vanhaezebrouck dient lachende Coucke van antwoord:
Zaterdag 11 maart 2017 - 14:46   I  

Voor AA Gent is het zondag erop of eronder. Er moet absoluut gewonnen worden tegen KV Mechelen om play-off I veilig te stellen.

“Voor één keer maakt het niet uit of ons voetbal goed is of lelijk. We staan met een duidelijke bedoeling aan de aftrap: winnen", vertelt Gent-coach Hein Vanhaezebrouck bij Het Belang van Limburg. "Ik ga mijn selectie ook zo maken. Ik heb me nooit weggestoken achter het aantal matchen dat we moeten verteren, al speelt het een rol als je donderdag om 23 uur nog bezig bent en zondagmiddag opnieuw moet spelen." 

Vanhaezebrouck kon het ook niet laten te antwoorden op de lachende Marc Coucke. "Maar dat voordeel hebben alle ploegen die niet Europees actief zijn tegen ons gehad: Oostende, Zulte Waregem... Daarom zou het goed zijn als ze eens ervaren wat het is om Europees te spelen in de groepsfase van de Europa League. Dan gaat Marc Coucke misschien andere onzin bazelen (de KVO-voorzitter tweette tijdens Gent-Genk: 'Vermoedelijk zullen ze nu niet alleen maandagvoetbal willen invoeren maar ook donderdagvoetbal willen afschaffen', red.)."

TAGS  I  hein vanhaezebrouck  I   marc coucke  I   kv oostende  I   aa gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024