'KV Mechelen droomt en kan zomaar record breken met toptransfer Ajax of PSV'

'KV Mechelen droomt en kan zomaar record breken met toptransfer Ajax of PSV'
Maandag 07 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Als het nu play-off 1 haalt of niet, KV Mechelen heeft er sowieso een geweldig seizoen opzitten. En dat heeft het in grote mate te danken aan één iemand.

Feit is dat Nikola Storm zich bij Malinwa niet alleen heeft opgewerkt tot sterkhouder, maar ook tot onmisbaar. En zeggen dat hij bij Club Brugge altijd al te boek stond als een enorm talent, maar dat het er niet meteen uitkwam en blauw-zwart hem daarom liet gaan.

"Ik vind nog steeds dat Club Brugge te weinig geduld gehad heeft met hem", stelt zijn ex-trainer Bart Wilmssen, die de flankaanvaller indertijd onder zijn hoede had bij de beloften van blauw-zwart.

En de man gaat in Het Nieuwsblad nog een stap verder. "Ik zie hem wel nog bij Ajax of PSV terechtkomen." Feit is dat KV Mechelen zich nu al rijk rekent. De club wil voor zijn smaakmaker minstens acht miljoen euro, een evenaring van het clubrecord.

Bandé en Vranckx

Dat staat nu nog op twee namen: Hassane Bandé, die enkele zomers geleden als toptalent naar Ajax trok en Aster Vranckx, die vorige zomer naar Wolfsburg verhuisde. Maar Storm zou hen dus zomaar kunnen voorbijsteken.

Poll: Denk jij dat Storm zou meekunnen bij Ajax of PSV?

TAGS  I  KV Mechelen  I  PSV  I  Ajax

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024