'Transferstrijd barst los: Bayern München meldt zich voor Rode Duivel'

'Transferstrijd barst los: Bayern München meldt zich voor Rode Duivel'
Vrijdag 04 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Heel wat Rode Duivels zijn op zoek naar een nieuwe club. Bij de ene omdat zijn contract afloopt. Bij de andere omdat hij amper speelminuten krijgt. Youri Tielemans behoort tot de eerste groep.

Tielemans arriveerde in 2019 bij Leicester City en groeide er uit tot een van de sterkhouders. Zijn contract loopt nog tot medio 2023, maar een contractverlenging ziet hij zelf niet zitten. Hij zou graag elk seizoen meestrijden voor de beker met de grote oren.

Verschillende grote clubs als Real Madrid en Manchester United meldden zich al bij Leicester City, maar daar komt nu nog een opmerkelijke naam bij. Volgens Fichajes heeft Bayern München zijn zinnen gezet op de Rode Duivel. Zij spelen elk jaar voor de titel en strijden ook elk seizoen voor de Champions League.

Naast Tielemans heeft Bayern echter nóg twee middenvelders op het verlanglijstje staan. Het contract van Boubacar Kamara bij Marseille loopt af en zou een goedkopere optie zijn. Fabian Ruiz van Napoli zit in hetzelfde schuitje als Youri Tielemans. Afwachten wie der Rekordmeister uiteindelijk zal binnenhalen.

Poll: Zou Bayern een mooie club zijn voor Tielemans?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Bayern München  I  Marseille  I  Napoli  I  Leicester City

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024