'Juventus heeft genoeg gezien en gaat vol voor jeugdproduct van Anderlecht'

'Juventus heeft genoeg gezien en gaat vol voor jeugdproduct van Anderlecht'
Dinsdag 01 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Talent loopt er genoeg rond bij Anderlecht. Denk maar aan Zeno Debast of Yari Verschaeren. Zij zullen vermoedelijk ooit ook de overstap maken naar een Europese topcompetitie. Zo treden ze in de voetsporen van onder andere Youri Tielemans.

Tielemans speelde zijn volledige jeugd bij paars-wit, maar trok in 2017 voor 25 miljoen euro naar Monaco. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Leicester City voor 45 miljoen euro. Zijn contract loopt medio 2023 af bij de Foxes en de Rode Duivel lijkt niet open te staan voor een contractverlenging.

Dat betekent dat Leicester City hem komende zomer zal moeten laten vertrekken. Anders dreigen ze hem transfervrij te verliezen en dat zou natuurlijk doodzonde zijn. Volgens Calciomercato heeft Juventus Tielemans helemaal bovenaan zijn verlanglijstje gezet.

De interesse van de Oude Dame was al langer bekend, maar de geruchten gingen plots toch even liggen. Bij Juventus zullen ze wel moeten afrekenen met serieuze concurrentie, want ook Arsenal en Manchester United hopen hem weg te plukken bij de Foxes.

Poll: Denk jij dat Tielemans volgend seizoen bij Juventus speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arsenal  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Juventus  I  Manchester United  I  Monaco

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024