Ook Belgische topclub heeft nu zijn dickpic-affaire: "Geschorst tot 2023"

Ook Belgische topclub heeft nu zijn dickpic-affaire:
Dinsdag 15 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

In de machowereld die het voetbal is, was het slechts een kwestie van tijd voor ook de Jupiler Pro League zijn Marc Overmars-affaire zou hebben. En nu is het ook van dat.

Want Jared Porter (42), de Amerikaan die samen met de Canadees John Chayka (32) een bindend bod uitbracht op Standard, is tot 2023 geschorst door de Amerikaanse honkbalfederatie voor het sturen van een dickpic.

De grote vraag is nu in hoeverre de Rouches zich daardoor zullen laten beïnvloeden. In deze tijden ligt zoiets immers gevoelig. Zeker nu de voetbalwereld door de affaire Marc Overmars bij Ajax onder een vergrootglas is komen te liggen.

Overmars werd bij de Amsterdamse topclub ontslagen omdat hij grensoverschrijdend gedrag vertoonde tegenover vrouwelijke werkneemsters en zelfs dickpics verstuurde. De schok die dat in Nederland veroorzaakte was tot in België voelbaar.

Poll: Vind je dat Standard dit mag laten meespelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024