'Kogel door de kerk: Tielemans trekt naar déze club op één voorwaarde'

'Kogel door de kerk: Tielemans trekt naar déze club op één voorwaarde'
Donderdag 10 februari 2022 - 22:00   I   door Redactie

Veel buitenlandse topclubs hadden verregaande interesse in Youri Tielemans. Zijn volgende bestemming ligt bijna vast. Er is slechts één voorwaarde waar ze aan moeten voldoen.

Volgens The Sun gaat de Rode Duivel vanaf volgend seizoen aan de slag bij Manchester United. Er werd nog niets getekend, want Tielemans heeft een belangrijke voorwaarde gekoppeld aan zijn kribbel. United moet dit seizoen een Champions League-ticket bemachtigen. Bij de overstap zou zo'n 50 miljoen euro gemoeid zijn.

Als Arsenal donderdagavond wint van Wolverhampton springen ze over Manchester United naar de vijfde plaats. Beide ploegen hebben dan 39 punten. De vierde in de stand West Ham heeft 40 punten. De top vier geeft recht op een rechtstreeks Champions League-ticket.

Nog belangrijk is dat er ook in de Premier League heel wat wedstrijden werden uitgesteld. Manchester United heeft één wedstrijd minder gespeeld dan West Ham, maar wel een wedstrijd meer gespeeld dan Arsenal. De druk wordt zo nog wat opgevoerd in het kamp van Ronaldo en co.

Poll: Zal Manchester United volgend seizoen aantreden in de Champions League?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Manchester United  I  Arsenal  I  Wolverhampton  I  West Ham

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024