'Verrassende wending voor gefrustreerde Benito Raman bij Anderlecht'

'Verrassende wending voor gefrustreerde Benito Raman bij Anderlecht'
Dinsdag 01 februari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Het bleef deze transferperiode ijzig kalm bij Anderlecht. Grootverdiener Adrien Trebel werd tijdelijk gestald bij het Zwitserse Lausanne. Daarnaast begint Benito Raman te azen op een transfer.

Raman komt amper nog voor in de plannen van Vincent Kompany. Tegen Standard startte hij op de bank, ondanks de afwezigheid van Christian Kouamé. Tegen Cercle Brugge werd hij geslachtofferd na de rode kaart van Wesley Hoedt en tegen Union kreeg Kouamé meteen weer de voorkeur.

"Intern zullen we toch eens kijken met het management wat we gaan doen. Deze situatie is voor mij niet acceptabel", zei hij bij Het Laatste Nieuws. "Het is de bedoeling om hier nog even te zitten. Maar als het zo doorgaat tot het einde van het seizoen, heeft het geen zin om te blijven."

Volgens La Dernière Heure hebben buitenlandse clubs de uitspraken van Raman opgemerkt. Een Turkse club zou interesse hebben in de 27-jarige spits. In Turkije is de transfermarkt nog een week open, maar met het oog op de play-offs lijkt het eerder onwaarschijnlijk dat hij dit seizoen nog zal vertrekken.

Poll: Krijgt Raman te weinig kansen van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  Lausanne  I  Standard  I  Cercle Brugge  I  Union

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024