Wordt hij de bijzonder verrassende Gouden Schoen?

Wordt hij de bijzonder verrassende Gouden Schoen?
Donderdag 03 november 2016 - 07:40   I   door Redactie

De Gouden Schoen komt dichterbij. Nog enkele maanden en dan weten we wie gekroond wordt tot de beste speler van 2016 in de Belgische competitie.

Het Laatste Nieuws schuift een verrassende naam naar voren: Alejandro Pozuelo. De 25-jarige middenvelder is een zeer belangrijke schakel in het team van RC Genk. Het zou natuurlijk verrassend zijn als het géén speler van Club Brugge wordt. "Maak ik een kans, denk je? Het zou een grote eer zijn, maar ik wil mezelf geen druk opleggen", reageert Pozuelo.

De Spanjaard beseft dat een transfer naar Barcelona of Real Madrid er nooit in zal zitten voor hem.  "Real en Barcelona zijn te hoog gegrepen. Maar bij ploegen zoals Atlético, Valencia of Villarreal zou ik het wel willen proberen. Als je met sterke spelers speelt, gaat je niveau automatisch mee omhoog", stelt hij.

"Weet je, dat gevoel dat ik had als kleine gast toen ik mijn truitje aantrok en mijn voetbalschoenen knoopte, heb ik nog steeds. Of we nu tegen Bilbao of tegen onze beloften spelen. Als ik ooit vertrek, dan weet ik dat Genk voor altijd in mijn hart zal zitten." 

TAGS  I  RC Genk  I   Alejandro Pozuelo

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024