Transfermarkt LIVE: Undav naar Brighton, Rode Duivel op weg naar Napoli?

Transfermarkt LIVE: Undav naar Brighton, Rode Duivel op weg naar Napoli?
Zaterdag 29 januari 2022 - 20:30   I   door Redactie

De transfermarkt loopt stilaan op zijn einde. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Deniz Undav trekt naar Brighton. De club van Leandro Trossard zou 7 miljoen euro over hebben voor de Duitse spits. Ze verhuren hem nog tot het einde van het seizoen aan Union, maar daarna maakt hij de overstap naar de Premier League.

*Milan zou Noa Lang helemaal bovenaan het verlanglijstje gezet hebben. Winger Samu Castillejo wordt verkocht aan Valencia en dus hebben ze een nieuwe winger nodig.

*Ignace Van der Brempt is op weg naar RB Salzburg. De Oostenrijkse topclub heeft maar liefst 5 miljoen euro over voor hem. Daarnaast is Loïs Openda klaar voor een stap hogerop.

*Club Brugge is ten einde raad. Faitout Maouassa blijft onder de verwachtingen en blauw-zwart zoekt naar een oplossing. Of ze hem willen verhuren of verkopen is nog niet duidelijk.

*Toptalent Mohamed Yaya Guindo zou uitkijken naar een andere club. Zelfs bij de U21 van Anderlecht is er geen plaats meer voor de 18-jarige aanvaller.

*Newcastle United is geïnteresseerd in Yannick Carrasco. Bij Atletico is hij echter één van de sterkhouders dus een vertrek lijkt uitgesloten.

*Philippe Clement wil Takumi Minamino naar AS Monaco halen. Dat zou goed nieuws zijn voor Noa Lang want dan komt er een plekje vrij bij Liverpool. Een eerste bod werd alvast geweigerd door Liverpool. Monaco bereidt een nieuw bod voor.

*Aurélien Tchouaméni wil vertrekken bij AS Monaco. Philippe Clement zou zo één van zijn absolute sterkhouders verliezen. Manchester United, Manchester City, Liverpool én Barcelona hebben interesse in de Fransman.

*Napoli zou willen uitpakken met Adnan Januzaj. De Rode Duivel zit al enkele dagen rond de tafel met Real Sociedad voor een contractverlenging, maar er werd nog geen overeenkomst gevonden. De club van Dries Mertens hoopt hem te halen als vervanger van Insigne.

*Dries Mertens lijkt dan toch bij Napoli te blijven. Hij zou wel heel wat minder gaan verdienen, maar zijn liefde voor de club is groter dan de honger naar (nog meer) geld.

*Ook Eden Hazard zal bij Real Madrid blijven. De Koninklijke wil in de zomer ook nog uitpakken met Kylian Mbappé en Erling Haaland.

Poll: Zou Milan een mooie club zijn voor Noa Lang?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024