Noa Lang stelt voorwaarden en zet Club Brugge onder druk: "Dat is het minimum"

Noa Lang stelt voorwaarden en zet Club Brugge onder druk:
Maandag 24 januari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Noa Lang zag zich zondag tegen Standard door nipt buitenspel van Bas Dost een wereldgoal door de neus geboord. Jammer in wat zijn afscheidstournee wordt in de Jupiler Pro League.

Want dat Lang komende zomer vertrekt is een feit. Dat forceerde de Nederlander zelf door op de Gouden Schoen zijn vertrekwens publiek te maken. "Zo herinnerde Lang Club Brugge aan zijn belofte", schrijft De Standaard. Een sluwe manier om druk te zetten.

"Langs contract loopt door tot 2025, maar voor hem kan geen sprake zijn van een derde seizoen in Jan Breydel. Hij heeft vijf maanden om een Europese topclub tot een aanbieding te verleiden." Want dat de flankaanvaller naar een top vijf-competitie trekt lijkt een uitgemaakte zaak.

Alleen stelt Lang wel zijn voorwaarden. "Het liefst speelt Lang straks bij een club die voor de prijzen speelt", vervolgt de krant. "Een club van het niveau van Arsenal - dat eveneens interesse toonde - lijkt het minimum." Vandaar dat hij Leeds, één van de clubs die polste, voorlopig in de wachtkamer houdt.

Poll: Denk je dat Lang bij een club terechtkomt die voor de prijzen speelt?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Arsenal  I  Leeds

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024