Filip Joos heeft de oplossing: "Laat Buchanan staan en haal hém eraf"

Filip Joos heeft de oplossing:
Vrijdag 21 januari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Er wordt veel verwacht van de Canadese winger Tajon Buchanan. 'TJ' voor de vrienden. Nu Noa Lang terugkomt uit schorsing moet Schreuder een oplossing zien te vinden. Filip Joos heeft zo zijn eigen ideeën.

Door de schorsing van Noa Lang moest Tajon Buchanan postvatten op de linkerflank. Hij speelde geen onaardige partij, maar scoren lukte niet tegen het zwakke STVV. Zijn geliefkoosde en beste positie is dan ook op de rechterflank, maar daar had Schreuder Clinton Mata neergezet.

Zondag speelt Club tegen Standard. Schreuder zal moeten puzzelen. Volgens Gert Verheyen moet Noa Lang gewoon in de plaats komen van Tajon Buchanan. De Canadees zou dan naar de bank verwezen worden. Filip Joos ziet het toch enigszins anders.

Clinton Mata

De sleutel ligt volgens Joos bij Clinton Mata. Bij de podcast 90 minutes liet hij verstaan dat hij Mata terug zou zetten in de driemansverdediging, zodat Buchanan de rechterflank voor zijn rekening kan nemen. Brandon Mechele of Stanley Nsoki moet volgens Joos dan plaatsnemen op de bank.

Poll: Wie zijn idee vind jij het beste?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV  I  Standard

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024