Iedereen lachte met de aparte viering van Mertens, behalve deze analist: "Nooit meer doen, Dries"

Iedereen lachte met de aparte viering van Mertens, behalve deze analist:
Maandag 06 maart 2017 - 14:17   I  

Dries Mertens trok het afgelopen weekend weer alle aandacht naar zich toe. Niet enkel door zijn twee doelpunten tegen AS Roma, ook door zijn aparte viering bij het eerste doelpunt. Hij deed alsof hij een hond was en tegen de cornervlag urineerde. Jan Mulder vond het alvast maar niets.

"AS Roma-FC Napoli. Dries Mertens scoort. Hij wordt hond. Zoekt een boom. Ha: de stok van de cornervlag. Bobby gaat op de knieën, tilt de achterpoot op en plast ertegenaan. Dries, ik ben je manager en ik heb zo'n idee dat sponsoren en bedrijven die tv-reclame met je willen maken voor aftershave en automerk, dit liever niet doen met iemand die wordt geassocieerd met een plassende straathond. Nooit meer doen, Dries", schrijft Mulder in zijn column voor HLN.

"Misschien is het al te laat. Ik krijg het beeld niet meer van mijn netvlies. Zeg 'Dries Mertens' tegen me en ik denk niet aan al die weergaloze acties en goals, ik zie hem met het achterpootje omhoog. Als het eruit is rilt hij even."

"Je deed het hond-technisch ook zo goed. Alsof je thuis ook zo plast. Is dat zo? Gemakkelijker misschien? Het is je vergeven, maar, ook wel knap gedaan, een heel weergaloos seizoen, waarin het ene persoonlijke succes het andere opvolgde, is met dat ene straaltje gereduceerd tot een vulgair beeld."

TAGS  I  dries mertens  I   napoli

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023