Clement onthult: Déze Club-speler jaagt Wesley Moraes weg uit Brugge

Clement onthult: Déze Club-speler jaagt Wesley Moraes weg uit Brugge
Woensdag 22 december 2021 - 15:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge is het afwachten hoeveel en welke spelers er tijdens de winterstop zullen verkassen naar een andere ploeg. Wesley Moraes is daar sowieso één van.

De Braziliaan is in gesprek met diverse clubs in eigen land, waarvan de meest concrete ploeg Palmeiras is, dat de aanvaller voor één jaar wil huren. Er wordt een constructie opgezet waarbij ook moederclub Aston Villa, die de spits dit seizoen uitleent aan Club Brugge, wordt betrokken.

Zo mag gesteld worden dat de komst van Wesley, waarvan toch wel iets verwacht werd, uitgelopen is op een flop. "Waar het misgelopen is bij Wesley? Je kan je ook afvragen wat er goed gelopen is met Charles De Ketelaere", geeft Philippe Clement in Het Nieuwsblad uitleg bij het nakende vertrek.

"Charles heeft een fantastische ontwikkeling gemaakt. En dan heb je ook nog eens Bas Dost. Dat is het grootste deel van het verhaal bij Wesley. Wanneer je zo’n grote kern hebt, zijn er altijd jongens die minder aan de bak komen. Dan moet je op training laten zien dat je beter bent..." Wat Wesley dus duidelijk niet deed.

Poll: Snap je dat Wesley wil vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Palmeiras

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024