Anderlecht komt met belangrijk nieuws over transfer Kouamé

Anderlecht komt met belangrijk nieuws over transfer Kouamé
Vrijdag 03 december 2021 - 11:00   I   door Redactie

Kouamé kent een wisselvallig seizoen, maar hij scoorde wel twee goals in de 1/8ste finale van de beker tegen Seraing. Zo zorgde hij dus voor een plaats van Anderlecht in de kwartfinale. Er was concrete interesse van het Italiaanse Torino, maar Anderlecht zal hem niet laten gaan.

Christian Kouamé wordt door Anderlecht gehuurd van Fiorentina. Bij Anderlecht loopt zijn huurcontract af op het einde van het seizoen. Torino-coach Ivan Juric zag met Andrea Belotti zijn belangrijkste spits geblesseerd uitvallen en hoopte om Kouamé binnen te halen tijdens de wintermercato. SudPresse schrijft dat Anderlecht er alles aan zal doen om Kouamé te houden tot zijn contract afloopt.

Het heeft er alle schijn van dat de Ivoriaan daarna gewoon terug naar Fiorentina verkast. Anderlecht beschikt namelijk niet over een aankoopoptie en de spits is ook een dure vogel. Volgens de website van Transfermarkt wordt zijn marktwaarde momenteel geschat op 8.5 miljoen euro. Twee jaar geleden was dat zelfs nog een zinderende 22 miljoen euro. Hij speelde toen bij FC Genoa.

Poll: Is Kouamé een goede spits voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Seraing  I  Torino  I  Fiorentina  I  FC Genoa

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024